Udstillinger

Naja Scheel udstiller i november 2018 i Kulturhuset Kilden.

Kære Kunstinteresserede!

Til Kildens fine rum har jeg valgt at vise mine Giclée af serien “Funkeltrut og Løjtnantshjerter”.

Det er en farverig samling af akvarelmalerier, der fortæller om skoven, om dem der bor der. Om både kendte og ukendte væsner. Om glæde og forventning i et univers uden antagonister. Nogle gange skal sindet have lov at slappe af, og blive nysgerrigt.

Jeg har også medbragt dele af min nye serie “Under Månen”. Akvarelmalerierne i sort og hvide toner er en udviklingshistorie. En historie om at blive væk, om at vente på noget. Vente så længe, at man giver op.

Men også om håb. Og om at blive ved med at håbe. Små rammer med tørrede blomster minder os om forgængeligheden. Om det at mindes, og om skønheden, der også findes i forfaldet.

Serien er ikke komplet, da den er kommet under videre udvikling sammen med børnebog- og romanforfatter Liv Ea Conrad, der har skrevet små vers til billederne. Vi arbejder i øjeblikket på, om der skulle gemme sig en rigtig historie, med ord og sider man kan bladre i. Hvem ved.

Skulle der være plads tilbage på væggene har jeg også lidt forskelligt i akrylmalerier. En mere abstrakt stil, der inviterer tilskueren til at finde sine egne figurer blandt former og farver.

Velbekomme!

Naja Scheel